Skip to content

  • Ana Sayfa
  • Haber
  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Teknoloji
  • Tanıtım
  • İletişim

Küçük Kızın “Anne” Feryadı, Tacizciden Kurtuluşu Oldu

Posted on 20 Mayıs 2026 by Ahmet Arslan

20 Mayıs 2026 tarihinde İstanbul’un Esenler ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, sokakta yürüyen küçük bir kız çocuğu, park halindeki araçların arasında bir taciz girişimine maruz kaldı. Korku dolu anlar yaşayan küçük kız, çareyi “Anne, anne!” diye bağırmakta buldu.

Bu çığlık, çevredeki diğer çocukların dikkatini çekti ve hemen olay yerine koşarak yardım etmeye geldiler. Çocukların yardıma koştuğunu gören tacizci ise, yakalanmamak için aracın altına bakıyormuş gibi yaparak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan bu skandal anlar, bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, tacizcinin çocukların tepkisi karşısında panikleyerek kaçtığı anlar net bir şekilde görülüyor. Olayın ardından, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulanıyor.

Bu tür olayların son bulması için toplumun her kesimine düşen görevler bulunuyor. Çocukların güvenliği için daha fazla dikkat ve önlem alınması gerektiği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com

Posted in Eğitim

Yazı gezinmesi

Bodrum’da İmam Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti →
← Kırşehir’de Bulunan İranlı Kadının Cinayetiyle İlgili Şok Gelişmeler

Author: Ahmet Arslan

Copyright © 2026 | Design by ThemesDNA.com
beylikdüzü escort
avcılar escort
esenyurt escort
beylikdüzü escort
bahçeşehir escort
istanbul escort
Office Lisans Satın Al