Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

Resmi Gazete’de bugün (3 Mayıs 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 3 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 3 Mayıs 2025 tarihli ve 32889 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sanal dünya bağımlılığı artıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanal dünya bağımlılığının arttığına dikkat çekerek “Çocuklarımız sanal alemde çok zaman geçiriyor.” dedi.

Kahramanmaraş’a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Kahramanmaraş’ın merkeze bağlı Bertiz bölgesi ve Afşin ilçesinde etkili olan sağanak, yerini kısa sürede ceviz büyüklüğündeki doluya bıraktı. Yaklaşık 10 dakika süren dolu yağışı, bölgedeki meyve bahçeleri ve tarım arazilerinde ciddi zarara yol açtı.

Vali Gül’den dolandırıcılık uyarısı: Bu sahnelere kanıldıkça istismarın sonu gelmaz

İstanbul Valisi Davut Gül, “Toplu taşımada bayılan, çöp konteynerinin yanında çocuğuyla yemek yiyen gibi sahnelere kanıldıkça bu istismarların sonu gelmez” diyerek dolandırıcılıklara dikkatli ve duyarlı olma çağrısında bulundu.

Muayene sırasında ortaya çıktı: Hastanede cinsel istismar!

Sağlık Bakanlığı, bir devlet hastanesinde yaşanan cinsel istismar olayına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

TTK’ye ait liman sahasında yangın

Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait liman sahasında yangın çıktı. İş makinesinin alev aldığı yangın kısa sürede söndürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir