Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Gerçekleştirdi

DEM Parti‘ye mensup olan milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detaylarını yakında açıklayacaklar. Görüşme hakkında ayrıntılı bilgiler, DEM Parti tarafından yapılan resmi açıklamada paylaşılacak.

Partinin açıklamasına göre, muhabir Altan Sancar, İmralı’da bulunan PKK lideri Öcalan ile yapılan görüşmeye dair detayları Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilerle paylaştı.

Altan Sancar, görüşmenin detaylarını şu şekilde aktardı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Gelecek açıklama öncesinde çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere gitme ihtimali bulunmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyetlerin görüşmelerinin sonuçları merakla beklenmekte.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Bekleniyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıyla uyumlu bir açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı noktalarda görüşmeler devam etmekte.

‘Silah Bırakma Çağrısı Bekleniyor’

Yarın içerisinde silahları bırakma ve silahlı mücadeleyi sonlandırma yönünde bir açıklama yapılması öngörülmekte. Görüşmelerin hangi yerlerde gerçekleşeceği henüz net değil fakat yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtilmekte.

Related Posts

Son dakika… Bakanlıktan 81 ile ‘acele’ kodlu yazı: Türkiye genelinde hayvan pazarları kapatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kurban Bayramı sonrasında artış gösteren şap hastalığı nedeniyle 81 ilin tarım ve orman müdürlüklerine “acele” kodlu yazı gönderdi. Yazıyla birlikte ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan İzmir’deki operasyonlara sert tepki: ‘Yaratmaya çalıştığınız algıya milleti ikna edemediniz, edemeyeceksiniz!’

Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de CHP’ye yönelik yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bu ülke her sabah yeni bir hukuksuzlukla, yeni operasyonlarla, yeni kumpaslarla uyanmak zorunda mı? Ülkenin gerçek gündemini, milletin dertlerini konuşmaya hiç mi izin vermeyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

Elon Musk: ABD’nin ulusal devlet borcu konusunda Demokratlar da Cumhuriyetçiler de başarı elde edemedi

Dünyanın en büyük ekonomisi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin devlet borcu, 1977’den bu yana artıyor

Meksika’da krematoryum krizi: 383 ceset bulundu

Meksika’nın Ciudad Juarez kentinde 6 cenazeevine hizmet veren bir krematoryumda 383 ceset ele geçirildi. Krematoryum kapatılırken, sahibi ve 1 çalışanı da tutuklandı.

Türkiye genelinde orman yangınları: On binlerce kişi için AFAD’tan açıklama

Türkiye’yi sarsan orman yangınları nedeniyle Sakarya’dan İzmir’e kadar birçok ilde 50 binden fazla vatandaş güvenli bölgelere tahliye edildi. AFAD, yangınla mücadele çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini açıkladı.

Kerkük Türkmenleri isyanda! ‘Yok sayılıyoruz

Irak’ın Kerkük ilçesinde yaşayan Türkmenler Altunköprü ilçesinde yapılan yeni görenlendirmelerde Türklerin dışarıda bırakılmasını protesto için sokaklara çıktı