Özgür Özel’den kurultay açıklaması: Oyuna gelenler oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Kula’da Jeotermal Karşılama Merkezi açılışında konuştu.

Özel, CHP’nin kurultayı hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin, “Partimiz çirkin bir saldırı altında. Bir meczuba dilekçe verdirmişler. Bir tane şahit yok” dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayını belirleme çalışmaları hakkında ise “Muhteşem bir çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.

Özel’in konuşmasından satır başları şöyle:

SÜRECİ KİRLETMEYE ÇALIŞIYORLAR: Nerede yakalayıp o sandığı koyarsak o seçimi kazanacağımızı bildikleri için CHP’nin aday belirleme sürecini, 1 milyon 600 bin üyeye davette bulunduğu ve bütün Türkiye’ye davette bulunduğu süreci kirletmeye, değersizleştirmeye, çeşitli tartışmalarla o sürecin ne kadar önemli olduğunu görünür kıldırmamaya çalışıyorlar.

GİZLİ TANIKLAR İCAT ETMEYE ÇALIŞIYORLAR: Partimiz çirkin bir saldırının altında. Hepinizin gözünün önünde olmuş kurultayımızda, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bu kadar şeffaf, bu kadar açık, yarışmacı ama birbirine saygılı, herkesin gözünün önünde olduğu kurultayımıza kara çalmak için kirli ellerini partimize uzatmaya çalışıyorlar. 1 yıldır bir meczuba dilekçe verdirmişler, dosya açıkta duruyor, bir tane kanıt yok, şimdi gizli tanıklar icat etmeye çalışıyorlar. Bir tane somut şey ortada yok ama Tayyip Erdoğan bana 3 ayda bir ‘şaibeli kurultay cevap ver’ diyor. Sustuk, cevap vermedik.

OYUNA GELENLER OLDU: Bizi çukura çekip o tartışmalarla değersizleştirmeye çalışıyor. Biz bu oyuna gelmedik, gelenler oldu. Ve devamında yandaş basından bize iftiralar, hakaretler etmeye çalışıyorlar. Verilmeyecek en ufak bir hesabımız, Tayyip Erdoğan’ın çirkeflikleriyle, elindeki karayla, bizi çekmeye çalıştığı o kirli çukurla hiçbirimizin işi yok. ‘Benim işim var, Tayyip Erdoğan’ın peşine gideceğim, onun pisliğine bulanacağım’ diyenler onun yanına gidebilirler. Biz biriz ve beraberiz.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

İsrail Hamas’ın ateşkes önerisinde değişiklik yapmak istediğini iddia etti

İsrail yönetimi, Gazze’de ateşkes için Hamas’ın Katar önerisinde değişiklikler yapmaya çalıştığını iddia ederek bunların kabul edilemez olduğunu savundu. Katar’da yapılacak ateşkes görüşmelerine katılmak için İsrail heyetinin bugün yola çıkacağı belirtildi.

Olağanüstü toplanan MYK sonrası Özgür Özel’den ilk açıklama

olağanüstü MYK toplantısının ardından açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel,”Milletin elinde kalan tek şeyi, sandığı ortadan kaldırmak istiyorlar. Bunun provasını yapıyorlar.” dedi.

BM sözcüsünden çarpıcı açıklama: Gazze’de 509 kişinin ölümü ABD-İsrail güdümlü yardım vakfıyla bağlantılı

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Ofisi Sözcüsü Ravina Shamdasani, yaklaşık bir aylık sürede Gazze’de insani yardım merkezleri yakınlarında 613 kişinin öldürüldüğünü, ölümlerin 509’unun ABD-İsrail güdümlü Gazze İnsani Yardım Vakfı (GHF) çevresinde gerçekleştiğini bildirdi.

Elon Musk’tan sorduğu soru Trump’ın başını yakacak: ABD sistemini kökten değiştirecek

Elon Musk, ABD’de iki parti sistemine meydan okuyacak yeni bir siyasi oluşum için ilk adımı attı. X’te başlattığı “Amerika Partisi kurulsun mu?” anketi saatler içinde yüz binlerce yanıt aldı. Musk, Senato ve Meclis’te az sayıda koltukla sistemi kilitleyebileceklerini savundu.

167 milyon dolar kazandı: Kuruşuna dokunamadan hapse girdi

ABD’nin Kentucky eyaletinde piyangodan 167.3 milyon dolar kazanarak bir anda ülke gündemine oturan James Shannon Farthing, kazandığı paradan çok hapse düşmesi ve karanlık geçmişiyle konuşuldu…

CHP’li Ali Gökçek’ten Bakan Işıkhan’a zor soru: ‘Bakanlığa ait 13 katlı bina ucuza mı kiraya verildi?’

CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Ankara Pursaklar’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na ait 13 katlı binanın düşük bedelle kiraya verildiği iddiasını soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı. Gökçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a “Kamuoyuna yansıyan iddialar doğru mudur?” diye sordu.