İsrail’den kalan mühimmatlar patladı: Lübnan’da ölü ve yaralılar var

Lübnan’da, İsrail’in saldırılarından kalan mühimmatları etkisiz hale getirme çalışmaları sırasında meydana gelen patlamada ölen ve yaralananlar oldu.

Lübnan resmi ajansı NNA’da yer alan habere göre, ülkenin güneyindeki Sur kentinde Lübnan ordusundan bir ekip, mühimmatları etkisiz hale getirmeye çalışıyordu.

Lübnan Cumhurbaşkanlığının X hesabından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Joseph Avn, ölen askerler için derin üzüntüsünü dile getirdi, ailelerine ve orduya başsağlığı diledi.

Başbakan Nevvaf Selam da sosyal medya hesabından, patlamada hayatını kaybeden askerler için taziye paylaşımında bulundu.

Related Posts

Arap Birliği acil toplantı kararı aldı

Arap Birliği acil toplantı kararı aldı

İran’dan Trump’ın “Zengezur Koridoru’nu kiraladık” sözlerine sert tepki

ABD Başkanı Donald Trump’ın “ABD’nin Zengezur Koridoru’nu 99 yıllığına kiraladı” sözlerine İran’dan sert yanıt geldi.

Edremit’te Kaçakçılık Operasyonu

Edremit’te düzenlenen operasyonlarda 6 şüpheli yakalandı, çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Edirne’de Kaçan Sürücü Yakalandı

Edirne’de uygulama noktasından kaçan sürücü, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Düğün konvoyunda makas atan sürücüye para cezası

Sakarya’da düğün konvoyunda makas atan kişiye para cezası kesildi.

Beyoğlu’nda zincirleme kaza: 8 kişi yaralandı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde aynı yönde ilerleyen servis minibüsleri ve bir hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.