Hızır Ayar İçin Cenaze Töreni

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hızır Ayar’ın Cenaze Törenine Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar’ın vefat eden babası Hızır Ayar’ın (91) cenaze törenine iştirak etti.

Ayar’ın cenazesi, Çayeli Sahil Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Demirhisar köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Ayar’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ile vatandaşlar katıldı.

Bakan Bak, Hikmet Ayar ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Related Posts

Trump’ın özel isteğiydi: Coca-Cola’dan sonra Pepsi de mısır şurubunu bırakıyor

Donald Trump’ın Coca-Cola’nın şeker kamışına geçeceğini açıklamasının ardından Pepsi de mısır şurubunu bırakabileceğinin sinyalini verdi. CEO Ramon Laguarta, tüketicinin doğal içeriği tercih ettiğini belirterek “Ne istiyorlarsa onu sunarız” dedi.

İzmir’de Seramik Fabrikasında Gıda Zehirlenmesi İddiası

Kemalpaşa’daki bir fabrikada 68 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Hayranının Acun Ilıcalı’ya seslenişi bomba: Tayyip Erdoğan gibi…

Eski Fenerbahçe yöneticisi ve Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, yaz tatilini Çeşme’de sürat teknesiyle geçirdi. Ilıcalı, burada hayranlarıyla buluşup fotoğraf çektirdi. O anlarda bir hayranının “Yolun Recep Tayyip Erdoğan gibi olsun” demesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Keşan’da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde evinde uyuşturucu bulunan İ.Ç. tutuklandı. Aramada ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.

Kadın Eşini Tüfekle Vurarak Öldürdü

İzmit’te tartıştığı eşini tüfekle vuran kadın gözaltına alındı, olayla ilgili inceleme sürüyor.

TBMM zeytinlikleri ranta açtı

TBMM Genel Kurulu’nda zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını da içeren torba kanun teklifinin ilk 18 maddesi kabul edildi. AK Parti’nin verdiği önergeyle teklifin 11’inci maddesinde yapılan değişiklikle zeytinliği taşınacak olan köylülere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca uygun görülen ya da maden sahalarının bulunduğu il sınırlarındaki KİT’lere ait taşınmazlarda yer alan zeytinlikler, değerinin yüzde biri üzerinden 20 yıl süreyle kiralanabilecek.