CHP mitingi öncesi bomba ihbarı

Heyecan verici bir haber yakında sizlerle!

Merakla beklenen detaylar için bizi takip etmeye devam edin. Yeni gelişmeleri kaçırmamak için sitemizi düzenli olarak kontrol edin.

Related Posts

Büyükçekmece Belediyesi’nden ihale alanların adı istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Büyükçekmece Belediyesi’nden 2015-2025 yılları arasında inşaat ruhsatı verilen tüm projelerin listesini istedi.

Zelenski’den gövde gösterisi: Sokağa indi… ‘Ya Rusya ya dünya değişecek’ dedi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Zafer Günü” mesajını başkent Kiev’in sokaklarında yürüyerek verdi. Zelenski, ülkede barış ve huzurun sağlanması için mücadele ettiklerini belirterek, “Ya Rusya değişecek ya da dünya değişecek” dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Ayhan Barut’tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, fedakar sağlık emekçilerinin derinleşen sorunlarına çözüm üretmeyen AKP iktidarı ve Sağlık Bakanlığı’nı Meclis’te eleştirdi. Doktorlardan hemşirelere, teknisyenlerden memurlara tüm sağlık emekçilerinin ‘çare’ aradığını belirten Barut, özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesini, aynı yerde 4 yıl çalışma şartı, yetersiz atamalar ve mülakat haksızlığıyla ilgili acil adım atılmasını istedi.

Ülkeyi ayağa kaldıran olay: 18 milyon lise mezunu okuma yazma bilmiyor

Pasifik Okyanusu’nun batısındaki coğrafyada konumlanan bir Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler’de vatandaşların arasında akıllara durgunluk veren bir haber yayıldı. 2019’dan 2024’e kadar 18 milyon Filipinli lise ve dengi okulundan mezun olan kişinin “işlevsel olarak okuma yazma bilmiyor” olarak kabul edildiğini ortaya koyan rapor ülkede bütün birimleri harekete geçirdi.

Cumhur İttifakı’na Mayıs anketinde baraj şoku!

Ser Araştırma Nisan 2025 anketini kamuoyu ile paylaştı. 2-5 Mayıs tarihlerinde yapılan ankette CHP birinci parti olurken MHP’nin yüzde 7’lik seçim barajının sınırında olduğu görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir