Bursa’da Fabrikada Yangın: Hasar Görüntülendi

Bursa’daki Fabrikadaki Yangın Sonrası Hasar Görüntülendi

Bursa’da dün gece çıkan yangın sonrası fabrikadaki hasar gözler önüne serildi. Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahallesi’nde bulunan ve ses sistemleri üzerine imalat yapan fabrikada meydana gelen yangında çatı ve dış cephe zarar gördü. İşçiler, yangını fark ederek hemen müdahale etti ve durumu yetkililere bildirdi.

Olayın ardından bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevler kısa sürede tüm binayı sardı ancak polis ve itfaiyenin ortak çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise sabaha kadar devam etti.

Yangın sonrası fabrikada çıkan hasarlar, günün aydınlığında detaylı bir şekilde belgelenirken, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı da olayın neden kaynaklandığını belirlemek üzere soruşturma başlattı.

Related Posts

Ülker Bisküvi’den 6 ayda dev kazanç

Ülker Bisküvi, yılın ilk altı ayındaki finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) da bildirerek paylaştı.

Altın fiyatları tırmanıyor

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Yeni haftaya yükselişle başlayan altının gramı düne göre yüzde 0.41 artış gösterdi.

Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmî Gazete’de yayımlandı

Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmî Gazete’de yayımlandı

Sarıgöl’de Kışlık Sebze Dikimine Başlandı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde çiftçiler kışlık sebze fidanlarını toprağa dikmeye başladı.

Eksim Enerji’den Koru Derneği’ne Güneş Enerjisi Desteği

Koru Derneği, Eksim Enerji’nin kurulumu sayesinde %80 elektrik tasarrufu sağlayacak.

‘Aile Yılı’nın örnek davranışı esnaftan geldi: evlenecek çiftlere yüzde 40 indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 yılının ‘Aile Yılı’ ilan edilmesinin ardından Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası’na bağlı esnaflar, örnek bir davranış sergileyerek evlenecek genç çiftlere yüzde 40’a varan indirim uyguladı.