Ehliyetsiz Sürücü, Polise Çarparak Yaraladı

Aksaray’da Trafik Polisine Çarpan Ehliyetsiz Sürücü Tutuklandı

Aksaray’da polis kontrol noktasında ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü Fevzi Karataş, motosikletiyle polis memuru Yusuf Ceritlioğlu’na çarparak yaralanmasına sebep oldu. 25 yaşındaki Karataş tutuklandı.

Olay, 26 Temmuz Cumartesi günü saat 10.30 sıralarında Yavuz Sultan Mahallesi’nde meydana geldi. ‘Dur’ ihtarına uymayan Fevzi Karataş, motosikleti ile trafik polisi Yusuf Ceritlioğlu’na çarptı. Kaçmaya çalışırken motosikletten düşen Karataş, başına darbe aldı ve sol bacağını kıran Ceritlioğlu yaralandı. İlk müdahalesi meslektaşları tarafından yapılan Ceritlioğlu, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralanan ve ehliyeti olmadığı ortaya çıkan Fevzi Karataş da aynı hastanede tedavi altına alındı. Taburcu olduktan sonra tutuklanan Karataş, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Olayın ardından tedavisi süren polis memuru Yusuf Ceritlioğlu’nu Aksaray Emniyet Müdürü Bekir Demir ve eşi Fethiye Demir ziyaret etti.

Related Posts

CHP, Aksaray mitingine hazırlanıyor: Haksızlığa isyanı, hukuksuzluğa karşı güçlü itirazı o meydanda göstereceğiz!

CHP, Aksaray mitingine hazırlanıyor: Haksızlığa isyanı, hukuksuzluğa karşı güçlü itirazı o meydanda göstereceğiz!

Şakanın sonu kanlı bitti: İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Denizli’de iki iş arkadaşı arasında başlayan şakalaşma cinayetle son buldu.

Konya’da feci kaza: 16 yaşındaki genç ağır yaralandı

Konya’da yolun karşısına geçerken taksinin çarptığı 16 yaşındaki Muhammet Enes Bakır ağır yaralandı.

Kuru incir ‘tüketmeyin’ uyarısıyla raflardan kaldırılıyor

Almanya’da satılan popüler bir kuru incir ürününde, sağlığı tehdit eden yüksek miktarda toksin tespit edildi. Uzmanlar, ürünü tüketenleri uyardı, tüketmeyin!

Komutanlar buluştu: Uzak Doğu büyük savaşın eşeğinden döndü

Tayland ile Kamboçya arasında beş gün süren çatışmaların ardından varılan ateşkesin etkisi sınırda hissedilmeye başlandı. İlk ihlallerin ardından taraflar tekrar masaya oturdu, silahlar sustu. En az 40 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzbinlerce sivilin yerinden olduğu kriz sonrası bölgede hayat normale dönüyor.

Diyarbakır’da Mobilya Atölyesinde Yangın

Diyarbakır’da bir mobilya boyama atölyesinde çıkan yangın itfaiye tarafından kontrol altına alındı.