Kamyonet, bisiklete çarptı: 8 yaşındaki çocuk can verdi

Eynesil İlçesinde Bisiklet Kazası: 8 Yaşındaki Eymen Kabakulak Hayatını Kaybetti

Giresun’un Eynesil ilçesindeki bir kavşakta meydana gelen üzücü bir olayda, 8 yaşındaki Eymen Kabakulak, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışırken kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Karadeniz Sahil Yolu’ndaki ilçe merkezinde saat 20.30 sularında gerçekleşti. Sürücüsü S.Y. olan 61 AFE 545 plakalı kamyonet, Eymen’in bisikletle yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada çarpışmıştır. Eymen, annesiyle katıldığı düğün sonrası eve dönüş yolunda bu acı kazaya maruz kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Eymen Kabakulak, Eynesil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrasında sürücü gözaltına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Related Posts

27 kişi yaşamını yitirmişti: Texas’taki kampın ‘sel alanı’ statüsünden çıkarıldığı ortaya çıktı

ABD’nin Texas eyaletinde 4 Temmuz’da meydana gelen ve çoğu çocuğun hayatını kaybettiği sel felaketine dair dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Olayda 27 kişinin yaşamını yitirdiği Mistik Kampı’nın, geçmişte “Özel Sel Tehlikesi Alanı” olarak …

Erdoğan’ın sözlerine Saray’ın sitesinden sansür: AKP, MHP, DEM üçlüsü sözleri resmi metinlerden çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Kızılcahamam’da açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın “AK Parti, MHP, DEM biz en azından üçlü olarak bu yolda beraber yürümeye karar verdik” ifadelerinin, AKP ve Cumhurbaşkanlığı’nın sitesinde olmadığı dikkat çekti.

Bodrum’da hanutçuluğa geçit yok: 4 işletme kapatıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde turistleri rahatsız eden hanutçuluk faaliyetlerine karşı denetimlerini artıran zabıta ve polis ekipleri, 4 işletmeye kapatma cezası uyguladı.

LGS’de rekor kırıldı, tepkiler peş peşe geldi! CHP soru önergesi verdi…

‘Tarihin en zor sınavı’ olarak nitelenen LGS’de rekor sayıda birinci çıkarken tepkiler de peş peşe geldi. Kitapçıkların Whatsapp gruplarında paylaşıldığı iddialarına ilişkin soru önergesi veren Suat Özçağdaş, birincilerin il, ilçe ve okul bazında dağılımlarının ne olduğunu sordu. Eski bir öğretmen olan CHP’li Muharrem İnce de “Pis kokular geliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Pervin Buldan’dan Erdoğan’a teşekkür

DEM İmralı heyeti üyesi Meclis Başkanı Pervin Buldan, terör örgütü PKK’nın silahları yakması üzerine Erdoğan’ı telefonla arayarak teşekkür etti.

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.