Komşuda gökyüzü karıştı! “Büyük Sahra tozu” etkisini gösterdi

Yunanistan’da Büyük Sahra Tozu Etkili Oldu, Vatandaşlar Dikkatli Olmalı

Yunanistan’da, Kuzey Afrika üzerinden gelen ve “Büyük Sahra tozu” olarak adlandırılan çöl tozu birçok bölgede etkili oldu.

Toz bulutları Atina’nın üzerini tamamen kaplarken, kent genelinde görüş mesafesinde belirgin bir düşüş yaşandı. Vatandaşlar zor anlar yaşarken, uzmanlar özellikle solunum rahatsızlığı olanların dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu.

Çöl tozu sadece Atina’yla sınırlı kalmadı. Girit Adası, Mora Yarımadası, Orta Yunanistan ve Ege kıyılarında da etkili olan toz taşınımı nedeniyle gökyüzü sarımsı bir renge büründü.

Related Posts

LGS’de rekor kırıldı, tepkiler peş peşe geldi! CHP soru önergesi verdi…

‘Tarihin en zor sınavı’ olarak nitelenen LGS’de rekor sayıda birinci çıkarken tepkiler de peş peşe geldi. Kitapçıkların Whatsapp gruplarında paylaşıldığı iddialarına ilişkin soru önergesi veren Suat Özçağdaş, birincilerin il, ilçe ve okul bazında dağılımlarının ne olduğunu sordu. Eski bir öğretmen olan CHP’li Muharrem İnce de “Pis kokular geliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Pervin Buldan’dan Erdoğan’a teşekkür

DEM İmralı heyeti üyesi Meclis Başkanı Pervin Buldan, terör örgütü PKK’nın silahları yakması üzerine Erdoğan’ı telefonla arayarak teşekkür etti.

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne Türk bayrağı asıldı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne Türk Bayrağı Asıldı İstanbul’un sembol yapılarından biri olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne Türk bayrağı asıldı. Köprünün her iki yönünden girişlerine asılan bayraklar, görenleri…

CHP’li başkanlardan AKP’li Çamlı hakkında suç duyurusu

CHP Bursa ve Aksaray il teşkilatları, Cumhuriyeti darbe olarak nitelendiren sözleri nedeniyle eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim

Deva Partisi lideri Babacan: Gelin Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim