Antalya’da Araç Sayısı 1.5 Milyonu Aştı

Antalya, Isparta ve Burdur’da Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı Açıklandı

Antalya’da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194’e ulaşırken, Isparta’da bu rakam 231 bin 777, Burdur’da ise 176 bin 758’e yükseldi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2025 yılı Mart ayı Motorlu Kara Taşıtları verilerine göre, Mart ayında Türkiye genelinde toplam 195 bin 682 taşıt trafiğe kaydedildi ve toplam kayıtlı araç sayısı 31 milyon 788 bin 619’a ulaştı. Bölgede, Antalya, Isparta ve Burdur’daki taşıt sayıları dikkat çekici seviyelere ulaştı.

Antalya’da Araç Sayısı 1,5 Milyonu Aştı

Kültür ve turizm başkenti Antalya’da Mart ayı sonunda trafiğe kayıtlı araç sayısı 1 milyon 594 bin 194 olarak açıklandı. Yaz sezonuna girilirken artan araç sayısı, bireysel kullanımın ve turizmin bölgedeki etkisini bir kez daha ortaya koydu.

Isparta’da 231 Bin Araç Yollarda

Göller Yöresi’nin önemli şehirlerinden Isparta’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart sonu itibarıyla 231 bin 777’ye yükseldi. Tarım ve eğitim şehri olarak bilinen Isparta’da bireysel araç kullanımında belirgin bir artış yaşandığı görüldü.

Burdur’da Taşıt Sayısı 176 Bini Geçti

Burdur’da Mart ayı sonunda trafiğe kayıtlı araç sayısı 176 bin 758’e ulaştı. Kentte kırsal bölümlerde traktör ve kamyonet gibi araçların öne çıktığı, bireysel araç tercihinin devam ettiği kaydedildi. – ANTALYA

Related Posts

Petrolde düşüş ivmesi sürüyor

petrol fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününde yönünü aşağı çevirdi. Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 65,76 dolardan işlem görüyor.

Güneydoğu Anadolu’nun rekabet gücüne 1,55 milyar avro dış kredi desteği!

Hazine ve Maliye Bakanlığından edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin altyapısına yönelik yurt dışından finansman temin çalışmaları sürüyor. Bakanlıkça bu doğrultuda yürütülen çalışmalarla …

Asgari ücretli, memur ve emekli zamları bekliyor: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası enflasyon raporunu açıklayacak

Asgari ücretli, memur ve emekli zamları bekliyor: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası enflasyon raporunu açıklayacak

Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri

Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri

Erzurum’da El Sanatlarına Destek

ETSO, KUDAKA ile burma bileziği için teknik destek sözleşmesi imzaladı ve marka değerini artırmayı hedefliyor.

Apple’dan 5 yıl sonra bir ilk: En yüksek artış olarak tarihe geçti

ABD Başkanı Trump ile Apple CEO’su Tim Cook görüşmesinin ardından şirket hisseleri bir haftada yüzde 13 değerlendi. Böylece Apple’ın hisselerinde haftalık bazda temmuz 2020’den beri en yüksek artış görüldü.