Kızını üniversiteden almaya giden baba, araçta beklerken hayatını kaybetti

Baba, Kızını Üniversiteden Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören kızını almaya giden Hikmet G., fakülte önünde aracında beklerken ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde dersten çıkan kızı, aracın kapılarının kapalı ve babasının hareketsiz şekilde araçta olduğunu fark edince durumu farklı kişilere bildirdi.

Olay yerine gelen aile yakınları ve çevredeki insanlar, aracın arka camını kırarak içeriye girdiler. Ardından polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hikmet G.’nin kronik hastalıkları olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın fakülte önüne gelişi ve park haline geçişi net bir şekilde görülüyor.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ açıklaması: Bir ben kaldım, beni de atsın hapse; demirden korksaydık, trene binmezdik

Özgür Özel’den ‘dokunulmazlık’ açıklaması: Bir ben kaldım, beni de atsın hapse; demirden korksaydık, trene binmezdik

Ümit Özdağ’ın Saraçhane kararına CHP’li vekilden ‘Canı sağ olsun’ yanıtı

İBB’ye yapılan operasyonun 100’üncü gününde CHP, Saraçhane’de toplandı. Zafer Partisi’nin parti teşkilatlarına yaptığı “Saraçhane’ye gidilmesin” talimatı dikkat çekti. CHP’li Umut Akdoğan, Ümit Özdağ için, “Canı sağ olsun” yanıtını verdi.

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı

Son dakika… Bakanlıktan 81 ile ‘acele’ kodlu yazı: Türkiye genelinde hayvan pazarları kapatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kurban Bayramı sonrasında artış gösteren şap hastalığı nedeniyle 81 ilin tarım ve orman müdürlüklerine “acele” kodlu yazı gönderdi. Yazıyla birlikte ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan İzmir’deki operasyonlara sert tepki: ‘Yaratmaya çalıştığınız algıya milleti ikna edemediniz, edemeyeceksiniz!’

Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de CHP’ye yönelik yapılan operasyonlara tepki gösterdi. İmamoğlu, “Bu ülke her sabah yeni bir hukuksuzlukla, yeni operasyonlarla, yeni kumpaslarla uyanmak zorunda mı? Ülkenin gerçek gündemini, milletin dertlerini konuşmaya hiç mi izin vermeyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

Elon Musk: ABD’nin ulusal devlet borcu konusunda Demokratlar da Cumhuriyetçiler de başarı elde edemedi

Dünyanın en büyük ekonomisi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin devlet borcu, 1977’den bu yana artıyor