Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

Muayene sırasında ortaya çıktı: Hastanede cinsel istismar!

Sağlık Bakanlığı, bir devlet hastanesinde yaşanan cinsel istismar olayına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

TTK’ye ait liman sahasında yangın

Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait liman sahasında yangın çıktı. İş makinesinin alev aldığı yangın kısa sürede söndürüldü.

ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi Barrack Senato’dan onay aldı

ABD Başkanı Donald Trump’un Ankara Büyükelçisi olarak aday gösterdiği yakın dostu Thomas Barrack, Senato’dan onay aldı. İş insanı Barrack, 19 ülkede faaliyet gösteren gayrimenkul şirketin kurucusu.

Çinli taykonotlar Dünya’ya döndü

Çin, uzay istasyonundaki taykonot ekibi Dünya’ya döndü

İspanya ve Portekiz’de elektrik neden kesildi?

İspanya, Portekiz ve Fransa’nın bazı bölgelerini etkileyen büyük bir elektrik kesintisinin nedeni araştırılıyor. Tren seferlerinin durmasına, bankamatiklerin ve trafik ışıklarının çalışmamasına neden olan bu kesinti, Avrupa’nın şimdiye kadarki en büyük enerji sistemi çökmelerinden biri olarak kayda geçti.

Rusya’nın üç günlük ateşkes ilanına Kiev ve ABD’den tepki

Rusya, İkinci Dünya Savaşı zaferinin yıl dönümünde Ukrayna’da üç günlüğüne ateşkes ilan etti. 8-10 Mayıs tarihlerindeki ateşkesi Kiev “gösteriş” olarak değerlendirirken ABD de yetersiz buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir