İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Şakanın sonu kanlı bitti: İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Denizli’de iki iş arkadaşı arasında başlayan şakalaşma cinayetle son buldu.

Konya’da feci kaza: 16 yaşındaki genç ağır yaralandı

Konya’da yolun karşısına geçerken taksinin çarptığı 16 yaşındaki Muhammet Enes Bakır ağır yaralandı.

Ehliyetsiz Sürücü, Polise Çarparak Yaraladı

Aksaray’da kontrol noktasında dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü tutuklandı, polis yaralandı.

Kuru incir ‘tüketmeyin’ uyarısıyla raflardan kaldırılıyor

Almanya’da satılan popüler bir kuru incir ürününde, sağlığı tehdit eden yüksek miktarda toksin tespit edildi. Uzmanlar, ürünü tüketenleri uyardı, tüketmeyin!

Komutanlar buluştu: Uzak Doğu büyük savaşın eşeğinden döndü

Tayland ile Kamboçya arasında beş gün süren çatışmaların ardından varılan ateşkesin etkisi sınırda hissedilmeye başlandı. İlk ihlallerin ardından taraflar tekrar masaya oturdu, silahlar sustu. En az 40 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzbinlerce sivilin yerinden olduğu kriz sonrası bölgede hayat normale dönüyor.

Diyarbakır’da Mobilya Atölyesinde Yangın

Diyarbakır’da bir mobilya boyama atölyesinde çıkan yangın itfaiye tarafından kontrol altına alındı.