Astrolog Nuray Sayarı’nın gelinliği olay oldu

Astrolog Nuray Sayarı, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Ahmet ile hayatını birleştirdi.

54 yaşındaki Sayarı’nın evliliği kadar, seçtiği gelinlik de büyük ilgi gördü.

Tül detayları ve taş işlemeleriyle öne çıkan gelinlik, sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı.

Sosyal medyadaki bu tartışmalar sürerken, Sayarı da basın mensuplarının gelinliğiyle ilgili sorularına yanıt verdi. Gelinliği seçerken eşinin fikrinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Sayarı, “Eşim öyle kolay kolay her şeyi beğenmez, eşim beğendiyse tamam” dedi.

Related Posts

Fransa’da çocuksuz otel tartışması: Ayrımcılık mı huzurlu tatil mi?

Fransız senatör Laurence Rossignol, “çocuksuz” otel ve tatil köylerinin ayrımcılık olduğunu söyleyerek yasaklanmasını istedi. Hükümet de “çocukları kamusal alandan dışlamaya” karşı kampanya başlattı.

Etna Yanardağı’nda hareketlilik: Güçlü şekilde patlayarak kül ve lav püskürttü

İtalya’nın güneyindeki Katanya kentinde bulunan aktif yanardağlardan Etna’nın, dün akşamdan bu sabah erken saatlere kadar güçlü şekilde patlayarak kül ve lav püskürttüğü bildirildi.

Kaymakam Öztürk’ün Spor Okulları Ziyareti

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, yaz dönemi spor okullarını ziyaret etti ve genç sporculara destek verdi.

Kızının sezgileri hayatını kurtardı

İngiltere’de yaşayan 68 yaşındaki JoJo Wynne, tatilden dönüşte kızı tarafından fark edilen felç belirtileri sayesinde hayata tutundu.

Galatasaray, Karagümrük ile 21. Randevuda

Galatasaray, Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile yarın karşılaşacak; hedef 2. galibiyet.

Karayollarında hız sınırları ve levhalara standart geliyor: Resmi Gazete’de yayımlandı

Karayollarındaki hız sınırlamaları ve trafik işaretlemeleri güncel standartlara göre yeniden değerlendirilecek. Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.